Heat and Eat

Bröllop, Student eller fest.

Vad kan vara bättre till en bröllopsfest än rykande, varma, nygjorda pizzor? Jag är specialiserad på att servera den bästa Napolitanska pizzan för att tillfredsställa alla hungriga gäster. Varför anlita mig för din speciella dag...

Jag har en lång erfarenhet av catering för både stora och små grupper. Jag har vunnit bästa pizzan i Småland så du vet att du får den allra bästa. Serveras rykande het på beställning.
Jag skräddarsyr gärna.  Antipasti, sallader, pizza och dessert. Allt detta finns tillgängligt att välja på. Då det trots allt din speciella dag.  

Jag har egen packning och en komplett uppsättning av pizzakök och kan därav ta med mig mitt eget till den valplats ni väljer

Dina gäster kommer att älska upplevelsen av att få rykande färsk pizza tillagad mitt framför sig – för att inte tala om de otroliga aromerna som kommer att fylla platsen. Jag använder endast de bästa lokala och svenska råvarorna. Du kommer att känna kärleken och kvaliteten i varje tugga

vad vi gör bild
Vad vi gör
Välkommen till Heat and Eat, din ultimata destination för en äkta italiensk matupplevelse. Hos oss får du möjlighet att utforska konsten att baka perfekt napolitansk pizza. Vår Mat studio erbjuder en unik möjlighet där du inte bara lär dig grunderna i hur man förbereder och bakar pizza, utan också får en djupare förståelse för de traditionella teknikerna och hemligheterna bakom denna älskade rätt.

Vår verksamhet är uppdelad i tre huvudsakliga delar för att tillgodose alla dina pizzabehov. Först och främst erbjuder vi personliga pizzabakningslektioner där du kan boka en tid med mig, kocken och grundaren. Dessa lektioner är perfekta för dig som vill fördjupa dina kunskaper i pizzabakning, oavsett om det är för en rolig aktivitet med nära och kära eller som ett kreativt och engagerande företagsevent.

För dem som föredrar att njuta av en god pizza hemma utan besvär, erbjuder vi ett urval av frysta pizzor. Dessa pizzor är förberedda med samma omsorg och högkvalitativa ingredienser som de vi använder i våra lektioner, och de är enkla att förbereda i din egen ugn.

Vi är en pizzakonsult

En pizzakonsult tillhandahåller utbildning och konsulttjänster för att öka tillväxten av den napolitanska pizzasektorn. Vi erbjuder kurser för entusiaster som vill lära sig att göra napolitansk pizza, oavsett om de är amatörkockar eller cateringproffs; alla som hoppas kunna göra napolitansk pizza i sin vedugn, elugn eller gasol.

Slutligen, missa inte vår pizza shop där du kan införskaffa allt du behöver för att skapa din egen pizza hemma. Från färska, kvalitetsingredienser till exklusiva pålägg vi har allt du behöver för att ta din hemmapizza till nästa nivå.

På Heat and Eat brinner vi för att dela med oss av vår passion för pizza och matlagning. Vi är här för att göra din matlagningsupplevelse både rolig och minnesvärd. Besök oss för att lära dig, shoppa eller bara njuta av en fantastisk måltid. Vi ser fram emot att välkomna dig till Heat and Eat och hjälpa dig att upptäcka glädjen i att skapa och njuta av äkta napolitansk pizza.
En bild på Raymond
Raymond
Om mig!
Mitt namn är Raymond Hanna och jag är 54 år. Jag kommer ursprungligen från Libanon och är uppvuxen i Motala. Jag flyttade till Västervik år 1990. Min karriär började år 1987 som pizzabagare i Motala sen har jag fortsatt bakandet i Västervik fram till 1992. Efter det har jag sadlat om till matlagning och har jobbat runt på olika restauranger i Sverige, Norge, Kanada och Libanon.

Jag har jobbat som kökschef samt drivit egna restauranger. Jag har varit medlem i Regionala kocklandslag i Östergötland samt sitter i styrelsen för Svenska Kockars Förening i Småland. Förutom min utbildning inom matlagning så är jag utbildad inom gastronomisk entreprenörskap och är en certifierad domare. Senaste tre åren har jag fått tillbaka min passion till pizzan som har lett till andra plats i pizza SM 2022 och första pris i pizza SM 2023. Nu satsar jag på egen hantverksmässig produktion av napolitansk pizza som kommer att finnas tillgänglig i detaljhandel samt restauranger och kaféer. Mitt mål är att bli Sveriges bästa frysta napolitansk pizza som produceras i Östkustens pärla Västervik.
Varje dag är en Pizza dag!
“Värm upp din matlagningskonst – Boka din plats hos Heat and Eat där du förvandlar enkla ingredienser till mästerverk tillsammans med vår expertkock. Lär dig, baka och njut av varje tugga av din skapelse!”
Raymond Hanna
Heat & Eat